O nama

Ipacons je osnovan sa ciljem i željom da pomogne i olakša pristup bespovratnim sredstvima svim potencijalnim investitorima za sve vrste investicionog ulaganja u Privredi kao i u Poljoprivredu

Pouzdanost  i stručnost našeg tima svakodnevno dokazujemo našim uspešno sprovedenim projektima kao velikim brojem zadovoljnih korisnika.

Analiza poslovanja svakog našeg korisnika predstavlja ključni deo saradnje sa klijentima. Dajemo glavne smernice kao i stručne savete gde, kako i na koji način da realizuju svoju investiciju sa mogućnošću da izvrše povrat određenih sredstava u visini od 50-80% konkurisanjem na javne konkurse.

Ciljno biramo potencijalne korisnike u Republici kao i na Pokrajni, pratimo sve konkurse I blagovremeno obaveštavamo o mogućnostima za bespovratnim sredstvima, subvencijama I refundiranjem već uloženih sredstava.

Osnovna briga oko skupljanja neophodne dokumentacije, ispunjavanja osnovnih I specifičnih uslova, vađenje uverenja, potvrda, popunjavanje obrazaca, pisanja jednostavnih i složenih biznis planova više neće biti vasa briga…

Naš  stručan tim je tu da vas posavetuje, prikuplja neophodnu dokumentaciju, ispuni sve neophodne obrasce, izradi dobar biznis plan, spakuje I uspešno preda konkursnu dokumentaciju.Pružamo vam mogućnos da vašu poslovnu ideju pretvorite u realnost.

Sve ovo I još mnogo toga na jednom mestu.

Close Menu